Ask Our Dermatologist

THEME: All themes
 • 2013.12.17. - Borosné Ildikó

  Tisztelt Cím!
  Lányomnak psoriasisa van az kéz- és lábujjain, a könyökein és most úgy néz ki, hogy a fejbőrén is. Olvasgattunk a Psorioderm termékcsaládról, sajnos nem lettünk túl okosak, értjük, hogy paraben mentes, ám a többi összetevő is idegen nyelven van feltüntetve. Kaphatnánk magyar nyelvű tájékoztatót az összetevőkről. Köszönettel. Borosné

  A válasz megtekintése
 • 2013.12.12. - D. ZOLTÁN

  Tisztelt Hölgyem, Uram,

  Feleségemnek akut pikkelysömöre van. A fejbőrén, karján, kézfején és a lábszárán. Kisfiúnk most lesz 1 éves és Anna szoptat még. Melyik terméküket javasolná használatra? Biztonságos használni szoptatás alatt? Angliában élünk és kapcsolatba léptem az web áruházukkal a szállítási lehetőségekről?

  Tisztelettel,

  Zoltán

  A válasz megtekintése
 • 2013.12.03. - Vida Veronika

  Tisztelt Címzett!

  Szeretném elmondani mennyire szenzációs a testápolójuk ekcémára. Kisfiam 20 hónapos és 6 hetes korában jött ki rajta az ekcéma. Szegénykémnek az egész arcát elborította és kisebesedett mire oly sok termék közül rátaláltunk a Psorioderm-re. Fantasztikus volt látni, hogy már pár használat után helyre jött a bőre. Azóta hál istennek csak télen jön ki a vastagon ruhával fedett testrészeken apró foltokban. Amint észre veszem hogy érdesedik a bőre rögtön kenem neki és másnap már nyoma sincs!
  Köszönöm szépen!
  Tisztelettel Veronika

  A válasz megtekintése
 • 2013.11.14. - Sarolta

  Tisztelt Doktornő!
  A honlapon említik, hogy a psoriasis kezelésének egyik kulcsfontosságú eleme a speciális diéta. Mit jelent pontosan ez a diéta? Mik a legfontosabb szabályai? Tudna szakirodalmat ajánlani, amelyben ehhez kapcsolodóan bővebb tájékoztatást kaphatok?
  Válaszát előre is köszönöm,
  Sarolta

  A válasz megtekintése
 • 2013.10.18. - Angéla

  Tisztelt doktornő! Kb 35 éve küzdök az atopiàs dermatitisszel. Jelenleg Szandimum Neoràl 100mg-os kapszulát szedek a sok szteroid utàn úgy 8 hónapja. Az orvosom azt mondja 2 évig szedhetem. Ha pàr napig nem szedem kijön újra. Ön mit tanàcsol???

  A válasz megtekintése
 • 2013.10.11. - Bódi Árpád

  Tisztelt Doktornő!

  Pikkelysömörhöz társuló ízületi betegséget csak szteroiddal kezelhető tünetmentesen.
  Sokat olvastam róla, lehetséges hogy ideiglenes elmúlik a fájdalom, de romboló hatása van a belső szervekre.
  És egy kis idő múlva újra vissza tér az ízületi fájdalom.

  Kérdésem a következő lenne Doktornő, minden esetben egy gyulladás az oka az izületi fájdalomnak?.

  Üdvözlettel. Bódi Árpád

  A válasz megtekintése
1 2 3 4 5

Ask our Dermatologist!

Szakértőnk kizárólag bőrgyógyászati, kozmetológiai kérdésben áll rendelkezésre, a weboldal profiljához illeszkedő bőrbetegségekkel kapcsolatos kérdésekben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szakorvosunk tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csupán tájékoztató jellegűek. A panaszok konkrét kivizsgálása érdekében javasoljuk a személyes konzultációt.

Témák

Amennyiben témánként szeretne böngészni bőrgyógyászunk válaszai között, válasszon az alábbi linkek közül:

News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
This is a 9:40 long video, which reviews the Psoridoerm product line. The video is cut from a TV report.
In this 5:51 long report Dr. Zoltán Nagy is talking about the Hungarian Product Award for the ATV PLUS. Psorioderm Hungarian Product Award (2012)
A 8:42 long TV report. Gyöngyike Beleznay MD., dermatologist is talking about Psoriasis, TV2 Channel, only for women.
In this 30 seconds long video, Dr. Gyöngyike Beleznay is talking about the Hungarian Product Award for the ECHOTV in a report. Pezoderm Hungarian Product Award (2015)
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...