Ask Our Dermatologist

THEME: All themes
 • 2011.11.24. - Erika

  Tisztelt Doktornő!
  A Psoroiderm krémet arcra is használhatom, akár arckérm helyett is?

 • 2011.05.26. - Kovács Andrea

  Tisztelt Doktornő!
  Bőrgyógyász seborreás dermatitist állapított meg az arcomon és a fejbőrömön.Az arcom ezen kívül rozaceás is.A kérdésem az lenne,hogy a Psorioderm krémet használhatom-e a rozacea miatt.Esetleg tud-e arckrémet ajánlani a problémámra?Válaszát köszönöm.

  A válasz megtekintése
 • 2011.05.24. - Szandra

  Kedves Dr Beleznay Gyöngyike!

  Nekem az lenne a kérdésem, hogy már 1 hete használom az egész Psorioderm termékcsaládot, de úgy vettem észre, mintha a plakkos sebek vörösebbek lennének, némelyik hámlik is és ahol az előzőleg használt készítmények nagy nehezen elmulasztották, ott újra kijöttek a foltok. Némelyik seb még olykor-olykor viszket is, pedig előtte nem volt ilyen panasz. Viszont a sampon eddig úgy tűnik, hogy beválik, mert enyhült a viszketés és nem hámlik a fejbőröm (maximum hajmosás után picit). A kérdésem tehát az lenne, hogy mennyi időnek kell körülbelül eltelnie, hogy látható változást észleljek a bőrömön?
  Előre is köszönöm válaszát!

  Tisztelettel:
  Szandra

  A válasz megtekintése
 • 2011.05.16. - Kállai Alexandra

  Tisztelt Dr Beleznay Gyöngyike!

  Én afelől érdeklődnék Öntől, hogy ha én egészségpénztári számlára szeretném megvásárolni a Psorioderm termékeket, akkor mi lenne a teendőm? Mennyivel bonyolítaná ez meg az online vásárlást?

  Köszönettel:
  Kállai Alexandra

  A válasz megtekintése
 • 2011.04.20. - Laura

  Tisztelt Dr Beleznay Gyöngyike!

  6 hónapos kisfiam arcán lévő piros tejsömörre a bőrgyógyász pikkelysömört diagnosztizált, miután kiderült hogy férjem hajas fejbőrén ilyen bőrbetegség van. Először Advantan krémet és A-vitaminos kevert krémet kaptunk. Az Advantan krém hatására elmúltak a fiam arcán lévő piros pöttyök, de 3-4 nap múlva újra jelentkeztek. Kontroll vizsgálaton jeleztem bőrgyógyászunknak a jelenséget. Teljes allergia tesztet javasolt, illetve kaptunk Psorioderm krémet, hogy próbáljuk ki. De azt nem tudta megmondani, hogy babáknál is lehet-e használni. A psorioderm honlapján viszont azt olvastam, hogy 3 éves kor alatt nem javasolt. Akkor most mitévő legyek?
  Köszönöm segítségét!
  Egy aggódó anyuka, Laura

  A válasz megtekintése
 • 2011.04.20. - Mariann

  Tisztelt Doktornő!

  Mariann vagyok, 25 éves. Azután érdeklődnék, hogy a psorioderm termékeket használhatják-e azok is, akiknek nincs ilyen problémájuk. Elsősorban páromnak (30 éves) kellene a fejbőrére. Már mindenféle sampont kipróbáltunk a korpásodása ellen, de a helyzet egyre súlyosabb. Ha nincs időben(két-három hetente) levágva a haja, vagy csak 3. nap mos hajat, akkor sebesre vakarja a fejét a viszketés miatt.Száraz+ekcémás bőrre használható a testápoló?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Tisztelettel: Mariann

  A válasz megtekintése
4 5 6 7 8

Ask our Dermatologist!

Szakértőnk kizárólag bőrgyógyászati, kozmetológiai kérdésben áll rendelkezésre, a weboldal profiljához illeszkedő bőrbetegségekkel kapcsolatos kérdésekben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szakorvosunk tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csupán tájékoztató jellegűek. A panaszok konkrét kivizsgálása érdekében javasoljuk a személyes konzultációt.

Témák

Amennyiben témánként szeretne böngészni bőrgyógyászunk válaszai között, válasszon az alábbi linkek közül:

News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
A 20 seconds long Psorioderm Sensitive TV Spot from 2014 MTVA - TV report about the products. In the video a review can be seen.
A 10:49 long video from The day of Prsoriasis 28.10.2011, Budapest, Hungary Dr Gyöngyike Beleznay and others are talking about the problems and solutions.
In this 5:51 long report Dr. Zoltán Nagy is talking about the Hungarian Product Award for the ATV PLUS. Psorioderm Hungarian Product Award (2012)
A 20 seconds long Psorioderm TV Spot from 2013 - TV ad about the products. In the video a review can be seen.
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...