Ask Our Dermatologist

THEME: All themes
 • 2012.11.02. - Marika

  Tisztelt Doktornő
  Sajnos a fejbőröm hámlik, azután érdeklődöm, hogy ez a pikkelysömör átterjedhet-e más bőrfelületre.
  köszönettel: Marika

  A válasz megtekintése
 • 2012.11.02. - MARIKA

  Tisztelt Doktornő
  Sajnos a fejbőröm hámlik az után érdeklődöm,hogy ez a pikkelysömör átterjedhet-e más bőrfelületre.
  köszönettel: Marika

 • 2012.10.22. - Katalin

  Tisztelt Doktornő!

  Sajnos nekem nagyon makacs pikkelysömör van a köldökömön, ami még a szteroidos krémektől sem múlt el teljesen. Nagymértékben visszahúzták, de amint abbahagytam a kezelést rá pár napra újból felerősödött a vörösség és elég nagy fájdalommal is jár.

  Körülbelül egy hónapja elkezdtem megoldást keresni a pikkelysömörre, folyamatosan kutakodtam a neten a témával kapcsolatban. Pár dolgon változtattam, természetes összetevőkből álló szappanra cseréltem a tusfürdőmet, halolaj kapszulát szedek, gyógyteákat iszom, sófürdőt is vettem és lám még több jött ki rajtam, nem nagy pöttyök, de ott vannak. Úgy tűnik, hogy minél jobban ott volt a gondolataimban a téma, annál jobban éltettem ezzel a betegségem. Úgyhogy a testfelszíni kezelésen túl én úgy gondolom, hogy nagy gondot kell fordítani a lelki hátterére is a dolognak. Kezelni kell nyilván, de nem szabad, hogy a napunk nagy része abból álljon, hogy a bőrünket nézegetjük és bosszankodunk az újabb foltok láttán. El kell szakadni tőle, szinte tudomást sem venni róla, mert minél több figyelmet szentelünk neki annál erősebbek lesznek a tünetek. Talán így még hatékonyabbak lesz a Psorioderm termékek :)

  Én is beszerzem a krémet hamarosan, remélem segít.

  Üdvözlettel

  Katalin

 • 2012.10.07. - Brigitta

  Tisztelt Doktorő!

  6,5 éves fiamnál 4 éve atopias dermatitist diagnosztizáltak. A testén lévő piros foltokat könnyebben tudjuk kezelni, de a hajas fejbőrön lévő fehér színű lerakódásoktól sokat szenvedünk. Korábban szteroidos készítményt kaptunk ennek kezelésére, de én ezt fenntartással kezelem. Érdeklődnék, hogy ajánlaná-e a psorioderm sampont gyermeknek, atopias dermatitisre?

  Köszönettel

  Brgitta

 • 2012.04.24. - Deák Viktor

  Tisztelt Doktornő!

  Nekem a fejbőrömmel állandó problémám van, (pszoriázisos, szeborreás), időszakonként teljesen bekorpásodik, viszket, és száraz. Ennek kezelésére keresek egy jó megoldást ami vegyszer és antibiotikum mentes, természetes összetevőkből áll. A fodrászom javasolta psorioderm sampont, ezért néztem rá a z oldalra. Egyébként a tüneteim 4 nap tengervíztől, és naptól eltűnnek, de sajna nincs lehetőségem ilyen éghajlaton élni jelenleg. Kérem segítsen válaszával.

  üdvözlettel: Deák Viktor

 • 2012.04.22. - borbala

  Jo napot kivanok!
  2 honapos babanak hasznalom a psorioderm szenzitiv kremet atopias dermatitisre 1 hete kb. Azt szeretnem kerdezni, hogy mennyi ideig estleg mekkora mennyisegben hasznaljam hogy hatasosabb legyen.
  koszonettel

  A válasz megtekintése
3 4 5 6 7

Ask our Dermatologist!

Szakértőnk kizárólag bőrgyógyászati, kozmetológiai kérdésben áll rendelkezésre, a weboldal profiljához illeszkedő bőrbetegségekkel kapcsolatos kérdésekben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szakorvosunk tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csupán tájékoztató jellegűek. A panaszok konkrét kivizsgálása érdekében javasoljuk a személyes konzultációt.

Témák

Amennyiben témánként szeretne böngészni bőrgyógyászunk válaszai között, válasszon az alábbi linkek közül:

News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
In this 30 seconds long video, Dr. Gyöngyike Beleznay is talking about the Hungarian Product Award for the ECHOTV in a report. Pezoderm Hungarian Product Award (2015)
In this 1:47 long video, Dr. Zoltán Nagy is talking about the Hungarian Product Award for the ECHOTV in a report. Pezoderm Hungarian Product Award (2015)
This is a 9:40 long video, which reviews the Psoridoerm product line. The video is cut from a TV report.
A 10:49 long video from The day of Prsoriasis 28.10.2011, Budapest, Hungary Dr Gyöngyike Beleznay and others are talking about the problems and solutions.
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...