Ask Our Dermatologist

THEME: All themes
 • 2014.08.05. - Borsodi Rita

  Van egy ismerősőm,neki van a tenyerén,talpán pikkelysömör.Mindent kipróbált már,de semmi sem használt.Fényterápiát,krémeket stb.Mi az amivel lehetne segíteni még?Ebben szeretnék segítséget kérni!!

  A válasz megtekintése
 • 2014.06.27. - Rottler Zsuzsanna

  Tisztelt Doktornő!Nagy-Brittaniában élek már lassan 10 éve, így itt is állapították meg nálam a pikkelysömört és itt 'járok' bőrgyógyászatra és kezelésekre.Nagyon nehézkes,hosszantartó és úgyérzem egyáltalán nem veszik komolyan a helyzetem.Az egyik szórólapjukban például azt írják hogy a sömörös fejbőr állapota sokszor azért nem tud javulni mer tvalamilyen bakteriális vagy gombás fertőzés áll fenn amit a nyaki nyirokcsomók duzzanata jelezhet.Nos nekem évek óta hatalmasak ezek a nyirokcsomók és egy nemrégiben elvégzett hasi ultrahang szerint a lépem is kissé meg van nagyobbodva.Ezt elmondva egyik háziorvosom írt fel antibiotikumot, az 5 napos kúra végére szinte teljesen elmúlt minden foltom és nem csak a fejbőrömön..Visszamentem de másik orvos fogadott és ő kerek perec hülyeségnek mondta az egészet.Nem sokára időpontom van a bőrgyógyászatra, de nincs bennük nagy bizodalmam,így szeretném ha megírná nekem önnek mi a véleménye.Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel Rottler Zsuzsanna

  A válasz megtekintése
 • 2014.01.06. - B. Eszter

  Tisztelt Hölgyem/Uram!

  17 hónapos kislànyomnak az atópiàs bőrére, (màr szàmolni sem tudom hànyadik fajta krémmel próbàlkozunk) a mai nap vàsàroltam a gyógyszertàrban Psoriderm krémet. Sajnos itthon vettem észre, hogy szalicilsav tartalma miatt 3 éves kor alatt nem ajànljàk. Kérdésem lenne, hogy hasznàlhatom-e a kislànyomnàl? Az oldalukon làttam, hogy létezik sensitive krém, de a patikàban nem azt ajànlottàk, én pedig sajnos nem tudtam róla!
  Vàlaszukat megköszönve!

  A válasz megtekintése
 • 2014.01.06. - Gubáné Ináncsi Andrea

  Szeretném megvásárolni a sensitive termékcsaládból a testápolójukat illetve a fürdetőt. Ha jól értelmezem a leírtakat, ezek a termékek szteroidot nem tartalmaznak ezért 2,5 éves kislányom kezelésében is használhatom, aki atopiás dermatitsben szenved.

  Hogyan tudnám ezen termékeket megvásárolni és mennyibe kerülnek. Segítségüket előre is köszönöm! Tisztelettel: Gubáné

  A válasz megtekintése
 • 2013.12.31. - Gönye Péterné

  Bőrgyógyász támogatással felírhatja-e a termékeket?
  Várom válaszát.
  Köszönettel: Gyöngyi

  A válasz megtekintése
 • 2013.12.27. - Bódi András

  Tisztelt Dr. Beleznay Gyöngyi

  Azért fordulok önhöz kérdésemmel,mert évről évre egyre agresszívabban megjelenő pikkelysömörrel küzdök.Az egész fejbőrömön,és az arcomon jelenik meg a probléma,és az utóbbi időben a kezemen,az ujjaimon is megjelenik,kiszárad,és berepedezik.Amikkel próbálkoztam:Kénes sampon,diprosalic krém,és oldat,különféle készítmények,Ilcsi néni fekete szappanja,holttengeri só,és hasonló dolgok. Lapacho teát is ittam orvos ajánlására.Eleinte úgy tűnt,használnak,de mára semmi sem segít! Nagyon kellemetlen mikor a tünetek kijönnek.Sok mindennel próbálkoztam az évek során,és lassan feladom a küzdelmet,mert úgy tűnik,erre a betegségre nincs megoldás.Amennyiben volna bármilyen tanácsa ami segíthetne,azt szívesen fogadnám!
  Köszönettel: Bódi András

  A válasz megtekintése
1 2 3 4 5

Ask our Dermatologist!

Szakértőnk kizárólag bőrgyógyászati, kozmetológiai kérdésben áll rendelkezésre, a weboldal profiljához illeszkedő bőrbetegségekkel kapcsolatos kérdésekben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szakorvosunk tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csupán tájékoztató jellegűek. A panaszok konkrét kivizsgálása érdekében javasoljuk a személyes konzultációt.

Témák

Amennyiben témánként szeretne böngészni bőrgyógyászunk válaszai között, válasszon az alábbi linkek közül:

News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
In this 1:47 long video, Dr. Zoltán Nagy is talking about the Hungarian Product Award for the ECHOTV in a report. Pezoderm Hungarian Product Award (2015)
A 10:49 long video from The day of Prsoriasis 28.10.2011, Budapest, Hungary Dr Gyöngyike Beleznay and others are talking about the problems and solutions.
A 20 seconds long Psorioderm Sensitive TV Spot from 2014 MTVA - TV report about the products. In the video a review can be seen.
A 16 seconds long Psorioderm TV Spot 2011 - TV report about the products. In the video a review can be seen.
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...