Ask Our Dermatologist

THEME: All themes
 • 2014.10.29. - Béresné K.Dóra

  Jó napot!
  A psorioderm sensitive termékcsaládot használhatom 7hónapos kislányom ekcémára hajlamos bőrére is? Köszönöm

  A válasz megtekintése
 • 2014.10.29. - Gabriella

  Tisztelt Dr. Nő!
  Egy nagyon nagy problémám lenne. A kislányom most volt 2 éves és születése óta szenvedünk azzal hogy kihólyagosodik a feneke meg vérvörös. Írtak rá kb 100 kenőcsöt nem hazudok tényleg ennyit és egyik sem volt jó. Ausztriában élünk így elég nehéz az itteni krémeken kiigazodni. Az itteni dr nő is írt fel krémet de nem volt jó. Most amikor otthon voltunk voltunk bőrgyógyásznál és ő ekcémára írt fel kenőcsöt. Az jó volt egy hétig utánna már az sem. Tényleg nem tudom mitévő legyek mert már egyre jobban terjed , már a popója fölött is vannak ilyen foltok. Már diófa levelet gyűjtöttünk és majd azzal kenegetem neki mert állítólag az hatásos ekcémára és egyéb bőrproblémára.
  Válaszát előre is köszönöm
  Tisztelettel : Egy aggódó anyuka: Gabriella

  A válasz megtekintése
 • 2014.10.29. - Anikó

  Tisztelt Doktor nő!
  Elnézést hogy levelemmel zavarom, de anyukám pikkelysömörös lett január óta. A fején nagyon sok lett és a hátán is nagyon piros a bőre, deréktájon és a köldöknél szintén.Korpásodással kezdődött a fején, először azt hittük hogy a hajfestéktől.... Szteroidos oldattól kezdve krémeken, pakolásokon keresztül sok mindent kipróbált, egyelőre nem rosszabb de mégis jönnek ki újak a fejbőrén. Korábban festette a haját, és most nem merjük semmivel sem bekenni, nehogy még jobban fokozza.....
  Szeretnék Öntől javaslatot kérni, hogy valamilyen természetes anyaggal tudnánk-e segíteni, gondolok itt teára, gyógynövényes dolgokra, kapszula stb. Illetve ha javulna a helyzet akkor esetleg tudna-e tanácsolni valamilyen hajszínezőt, amivel esetleg lehetne festeni a haját. 70 éves, mindig festette magának, és továbbra is szeretné....
  Válaszát előre is köszönöm.
  Üdvözlettel: Anikó

  A válasz megtekintése
 • 2014.10.22. - Ildiko

  Szeretnem megkerdezni hogy kulfoldon is meg tudnam-e venni ezeket a termekeket? Angliaban elek. Valaszat elore is koszonom.

  A válasz megtekintése
 • 2014.10.19. - Katalin

  Használhatom- e a sampont, ha kismama vagyok?

  A válasz megtekintése
 • 2014.10.12. - Béla

  Kedves Doktornő!
  Az interneten találtam rá az Ön által javasolt psorioderm sampon ,krém és egyéb termékekre.
  Legalább 25 éve szenvedek változó kisebb, nagyobb korpásodással egyre fokozódó a képen is látható pikkelyes hámlással. A hajas részen faggyúcsomók keletkeznek, és rettentően viszket is.
  Ezek többé - kevésbé napi mosdással eltűnnek de két nap múlva már akár sebesedés is kialakul. Sok sok bőrgyógyásznál jártam , eleinte szaliciles alkohol is elegendő volt, később kénes, szelénes pakolás és krémek Alksebor, Alkcema , Aloe, többféle sampont használtam. Rövid ideig talán meg is felelt is, de aztán ismét előjött a tünet. Ott tartok, hogy nem merek már emberek közé menni, a bőröm érzékeny és egyre vékonyabb.
  Eddig szeborrheás dermatisznek mondták, de lehet, hogy ez pszoriázis?
  Ön szerint a fent leírtakra használna a psorioderm sensitiv, vagy a psorioderm.

  köszönöm válaszát, amennyiben alkalmas megoldást jelent rendelek

  üdvözlettel,
  Tóth Béla

  A válasz megtekintése
1 2 3 4 5

Ask our Dermatologist!

Szakértőnk kizárólag bőrgyógyászati, kozmetológiai kérdésben áll rendelkezésre, a weboldal profiljához illeszkedő bőrbetegségekkel kapcsolatos kérdésekben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szakorvosunk tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csupán tájékoztató jellegűek. A panaszok konkrét kivizsgálása érdekében javasoljuk a személyes konzultációt.

Témák

Amennyiben témánként szeretne böngészni bőrgyógyászunk válaszai között, válasszon az alábbi linkek közül:

News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
A 20 seconds long Psorioderm Sensitive TV Spot from 2014 MTVA - TV report about the products. In the video a review can be seen.
In this 1:47 long video, Dr. Zoltán Nagy is talking about the Hungarian Product Award for the ECHOTV in a report. Pezoderm Hungarian Product Award (2015)
A 20 seconds long Psorioderm TV Spot from 2013 - TV ad about the products. In the video a review can be seen.
In this 5:51 long report Dr. Zoltán Nagy is talking about the Hungarian Product Award for the ATV PLUS. Psorioderm Hungarian Product Award (2012)
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...