PEZOMED LTD ®

Szeretem a bőröm ®

READ MORE
PEZODERM VÉDŐKRÉM

Babapopsi ápolására

READ MORE
PEZODERM VÉDŐKRÉM

Isősek bőrének ápolására

READ MORE
FÜRDETŐ KRÉM

Babák részére is

READ MORE
PSORIODERM

Psoriasisos bőr ápolására

READ MORE
PSORIODERM SZENZITÍV

ÉRZÉKENY BŐR ÁPOLÁSÁRA

READ MORE
EVENTUSPHARMA

A bőrápolás web áruháza

READ MORE
PEZODERM

A Pezoderm termékcsalád a Pezomed Kft új innovációja. Egy modern felfogásban megkomponált és előállított, finom krémes állagú, és tetszetős csomagolású termékek. Mindennapi és általános használatra javasolt fürdető krém és védőkrém, melyek nélkülözhetetlenek minden háztartásban.

More
PSORIODERM

Magyar Termék Nagydíjas Psorioderm termékcsalád, melynek hatása klinikai vizsgálatokkal bizonyított! A Psorioderm termékcsalád alkalmas a pikkelysömör, az ekcéma, a szeborrea tüneteit mutató bőr; az erősen korpás, pszoriázisos, szeborreás, viszkető, különösen érzékeny fejbőr mindennapi ápolására

More
PSORIODERM SZENZITÍV

Magyar Termék Nagydíjas Parabén- és szalicilsavmentes Psorioderm® Szenzitív termékek az ekcémás, atópiás, pikkelysömörös és szeborreás bőr napi ápolására ajánlottak, már 3 éves kor alatt is. Hozzáadott jojoba-, akácméz kivonattal, shea vaj- és E-vitamin tartalommal rendelkeznek.

More
LYTESS

LYTESS alakformáló biokerámia-szálas intelligens ruhák. Fedezze fel a biokerámia-szálas technológia, és az alakformálás együttes élményét. Optimális kényelmes, puha viselet, és könnyedén felveszi a test alakját. A textil anyaga kiváló izzadáselvezető, szellőző tulajdonságokkal rendelkezik.

More
LIERAC ÉS PHYTO

PHYTO filozófiája, hogy a természet adta növényeken keresztül elérhető az egészséges, gyönyörű haj. A szép haj előfeltétele az egészséges fejbőr. Ezért a legfontosabb, hogy a teljes hajat, a hajszál végétől a hajgyökerekig ápoljuk, és fenntartsuk a fejbőr természetes ökoszisztémáját.

More
FERROTONE

Vasban gazdag, természetes étrend-kiegészítő, mely célzott napi vaspótlás a szervezet számára. A készítményt Észak-Wales legmagasabb pontján, a Snowdon-hegyen eredő folyóból nyerik, a 20 ml-es kiszerelés 100%-ban természetes, vasban igen gazdag, szűrt vizet tartalmaz

More
News

Tájékozódjon tevékenységünkről, tudjon meg többet termékeinkről, újdonságainkról! Olvassa híreinket, így napra kész lehet vállalatunk munkájából, tevékenységéből. Megpróbáljuk össze szedni és folyamatosan frissíteni az érdekes cikkeket, és híreket. Az alul található tovább gombra kattintva juthat el híreinkhez.

Infotár

Az információs tárban, olyan dokumentumokat teszünk elérhetővé, melyek cégünk termékeihez, munkájához kapcsolódnak. Az itt található anyagokból számos érdekes és hasznos információt szerezhet a termékeinkről.Letölthető anyagaink és dokumentumaink megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra

dokumentumtár

Szerződött partnereink számára létrehozott dokumentumtárunkat jelszóval védett felületen érheti el. Ez a felület, csak regisztrált, és cégünkkel üzleti kapcsolatban álló partnereink számára érhető el. FTP serverről töltheti le anyagainkat regsztráció és felhasználói név és jelszó megadásával.

webáruház

A web áruházba belépve, ön az Eventus Pharma áruházunkba jut. Itt akciós árakon vásárolhat. Keresse fel áruházunkat, vásároljon itt, élvezze az akciós árak előnyeit. A Pezomed Kft által forgalmazott termékeket megvásárolhatja az Eventuspharma webáruházban is. A tovább gombra kattintva juthat el hozzánk.

Videos
Psorioderm Sensitive 2014 MTVA
Kölcsey TV Psorioderm Magyar Termék Nagydíj 2012
Psorioderm TV Spot 2011
Magyar Termék Nagydíj 2013 Psorioderm Sensitive