Termékfejlesztések

» Pezomed innovációk - PSORIODERM - PSORIODERM SENSITIVE - PEZODERM:

A Pezomed Kft évek óta foglalkozik dermokozmetikai termékek fejlesztésével. Olyan "ember központú" termékeket fejlesztünk, melyek a mai modern kor követelményeinek mindenben megfelelnek. Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a fejlesztés során nem alkalmaztunk állatkísérleteket. Termékeink kifejleszésénél figyeltünk arra, hogy olyan tradicionális, ám mégis modern, a kor követelményeinek megfelelően válogatott alapanyagokból előállított, modern termékeket készítsünk melyekben a növényi olajok, vitaminokkal gazdagítva fejtsék ki jótékony hatásukat. A fejlesztés során inkább a természetközeli alapanyagokat használjuk, ezzel is védve környezetünket. Termékeink gyógyszerminőséget teljesítő alapanyagokból készülnek, magas követelményeknek megfelelő GMP gyárban, hogy vevőink gyógyszertári minőséget kapjanak. Termékeink bőrgyógyászatilag teszteltek. A fejlesztések során Magyar munkaerőt, a Magyar kreativitást használjuk és alkalmazzuk! Magyar munkahelyeket teremtettünk, és tartunk fent. Ön vásárlásával a Magyar ipart a Magyar munkahelyeket segíti. Innovációs törekvéseink sikerét, az elnyert rangos elismerések is bizonyítják. A Pezomed Kft által fejlesztett és gyártott Psorioderm termékek 2102-ben, a Psorioderm szenzitív termékek pedig 2013-ban elnyerték a Magyar Termék Nagydíj elismerést. A Magyar Termék Nagydíj a legjobbaké. Termékfejlesztéseinkkel válaszokat keresünk és találunk a vásárlók igényeire, és megoldásokat a vásárlók problémáira. Környezetünk folyamatosan változik, a vásárlói szokások fejlődését figyelve megállapíthatjuk, hogy a tudatos vásárlók száma folyamatosan növekszik, egyre többen keresik a tanúsító védjegyekkel ellátott termékeket. Vásároljon ön is tudatosan!

» PSORIODERM - MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ - 2012:

» A Pezomed cégcsoport két év kutatómunkával fejlesztette ki, majd 2010-ben vezette be a magyar piacra azt a pikkelysömör, szeborrea, atópia és ekcéma ápolására kifejlesztett termékcsaládot, amely 2012 szeptemberében elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

» Magyar Termék Nagydíjas Psorioderm termékcsalád, melynek hatása klinikai vizsgálatokkal bizonyított! A termékcsalád tagjai alkalmasak a pikkelysömör, az ekcéma, a szeborrea tüneteit mutató bőr; az erősen korpás, pszoriázisos, szeborreás, viszkető, különösen érzékeny fejbőr mindennapi ápolására. Akár igény szerint naponta többször is alkalmazhatja a Psorioderm® termékeket a napi bőrápolás során. A termékek gondosan válogatott természetes összetevőkből állnak, és segítenek bőrét egészségesebbé tenni. Egyedülállóan kifejlesztett termékcsaládról van szó, melyek a legkiválóbb alapanyagokból készültek: bőrtápláló anyagokban gazdag növényi kivonatokból és olajokból, holt-tengeri sóból, vitaminokból, ásványi anyagokból. A termékek megnyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a bőr hámlását. Magas nedvességtartalmuk miatt regenerálják a száraz, felrepedezet bőrt. Kedvező hatásúak a gyulladt bőrfelület általános állapotára. Az aktív összetevők előnyösen hatnak a hámlás folyamatára és megszüntetik az irritációt, a viszketést.

» PSORIODERM SZENZITÍV - MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ - 2013:

» A Pezomed cégcsoport három év kutatómunkával fejlesztette ki, majd 2012-ben vezette be a magyar piacra azt a pikkelysömör, szeborrea, atópia és ekcéma ápolására kifejlesztett termékcsaládot, amely 2013 szeptemberében elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

» Magyar Termék Nagydíjas Parabén- és szalicilsavmentes Psorioderm® Szenzitív termékek az ekcémás, atópiás, pikkelysömörös és szeborreás bőr napi ápolására ajánlottak, már 3 éves kor alatt is. Hozzáadott jojoba-, akácméz kivonattal, shea vaj- és E-vitamin tartalommal rendelkeznek. Természetes összetevőik révén a Psorioderm® Szenzitív termékek intenzíven táplálják, ápolják és nyugtatják a száraz, érzékeny és irritált bőrt és javítják annak komfortérzetét. Magas nedvességtartalmuk miatt hidratálják a száraz, vízhiányos bőrt. A holt-tengeri só szabályozza a bőr ásványianyag-tartalmát, növeli ellenálló képességét. A Psorioderm® Szenzitív termékek hatékonyan segítik pótolni a bőr hiányzó zsiradékait, gátolja a folyadékveszteséget, megnyugtatják és táplálják a bőrt egész napon át. Parabén- és szalicilsavmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt, mMesterséges színezéket nem tartalmazó Psorioderm® Szenzitív termékek, illatanyaga nem tartalmaz allergén komponenst, így a babák és gyermekek száraz, érzékeny bőrén is alkalmazhatóak. A Psorioderm® Szenzitív termékek krém, testápoló, tusfürdő és sampon formában kaphatóak.

» PEZODERM TERMÉKCSALÁD:

» A Pezomed cégcsoport három év kutatómunkával fejlesztette ki, majd 2013-ban (Pezoderm fürdető krém), és 2014-ben (Pezoderm védőkrém) vezette be a magyar piacra a Pezoderm termékeket.

» A Pezoderm fürdető krém tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi. Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható.

» A Pezoderm védőkrém 125g és 250g, egy modern felfogásban megkomponált, és előállított finom krémes állagú, és tetszetős csomagolású termék. Mindennapi és általános használatra javasolt védőkrém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban. Tápláló növényi hatóanyagainak, jojobaolaj és avokádó olaj, napraforgó olaj és levendula olaj tartalmának, valamint a növényi olajokban lévő A, B5, D, E vitamin tartalmának köszönhetően puhítja a bőrt, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását.

Copyright © All Rights Reserved Pezomed Kft - www.pezomed.com - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak a Pezomed Kft írásos engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a www.pezomed.com weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse DR NAGY ZOLTÁN tulajdonost, ügyvezető igazgatót. Köszönjük.


News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
In this 3:58 video, Dr. Gyöngyike Beleznay is talking about why you should visit a dermatologist, if you have blackheads on your skin. (2016)
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...