Díjak-elismerések

» Magyar Termék Nagydíj 2012 - Psorioderm Termékcsalád

2012-ben 15. alkalommal ítélték oda a Magyar Termék Nagydíj védjegyet, amely a folyamatosan ellenőrzött, kiemelkedően jó minőségű, megbízható termékek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások magas színvonalának tanúsítására hivatott. A kitüntető címet olyan termékek, szolgáltatások és gazdasági szervezetek kaphatják meg, amelyek elkötelezettek a jó minőségű termékek előállítása és a jó minőségű szolgáltatások iránt. A Pezomed Cégcsoport két év kutatómunkával fejlesztette ki, majd 2010-ben vezette be a magyar piacra azt a pikkelysömör, szeborrea, atópia és ekcéma ápolására kifejlesztett Psorioderm termékcsaládot, amely 2012 szeptemberében elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Tudjon meg többet a Magyar Termék Nagydíjról, látogasson el a Psorioderm termékek weboldalára.

» Magyar Termék Nagydíj 2013 - Psorioderm Szenzitív Termékcsalád

2013-ban újra ez a csodálatos Magyar találmány kapott rangos elismerést, hiszen Magyar Termék Nagydíjat nyert a Psorioderm Szenzitív termékcsalád 2013-ban! Immár 16. alkalommal adták át a Parlamentben a rangos minőségtanúsító elismerést, ünnepélyes keretek között a 2013 évi Magyar Termék Nagydíj® kitüntetéseket, melyekkel olyan árukat, szolgáltatásokat és gazdasági szervezeteket díjaznak, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen kiváló minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. 2013-ban Magyart Termék Nagydíjat nyert a Pezomed Kft által fejlesztett és gyártott Psorioderm Szenzitív termékcsalád. "A Magyar Termék Nagydíj a találékonyság és szakértelem jelzése, azok elismerése, akik ismerik és alkalmazzák a kiválóság törvényét, azért dolgoznak, fejlesztenek, hogy jóból kiválóvá váljanak." Tudjon meg többet a Magyar Termék Nagydíjról, látogasson el a Psorioderm Sensitiv termékek weboldalára.

» Certop ISO 9001 Minősítés 2013 - Pezomed Kft, Pezomed Slovakia S.r.o, Pezomed Rom S.r.l (MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány)

Pezomed Cégcsoport 2013-ban ISO 9001 minősítést szerzett, amit 2014 évben sikeresen megismételt. Ez a hatékonyan kialakított és működtetett minőségirányítási rendszer lehetőséget ad a szervezetünk számára, hogy a vevői igényeknek és a jogszabályi követelményeknek megfelelő terméket gyártsunk és szolgáltatást nyújtsunk. Kitűzött cél a rendszer átláthatósága, stabilitása és a folyamatok igazolása, amely garantálja a minőséget a gyártott termék esetében és a szolgáltatás terén egyaránt. A rendszerszemléletű irányításból adódóan a szervezet működése szabályozott, a tevékenységek átláthatóak, a felelősség- és hatáskörök egyértelműek minden érdekelt fél számára. A tanúsítvány megszerzése igazolja, hogy a szervezetünk működése és eredményei megfelelnek a hazai és nemzetközi elvárásoknak. Certop ISO 9001 tanusítványok a Pezomed Kft, Pezomed Slovakia S.r.o és a Pezomed Rom S.r.l részére. A Pezomed cégcsoport gyógykozmetikum gyártatására és kereskedelmére minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány jellemzője: Hatékonyan kialakított és működtetett minőségirányítási rendszer lehetőséget ad a szervezet számára, hogy a vevői igényeknek és a jogszabályi követelményeknek megfelelő terméket gyártson és szolgáltatást nyújtson. Kitűzött cél a rendszer átláthatósága, stabilitása és a folyamatok igazolása, amely garantálja a minőséget a gyártott termék esetében és a szolgáltatás terén egyaránt. A rendszerszemléletű irányításból adódóan a szervezet működése szabályozott, a tevékenységek átláthatóak, a felelősség- és hatáskörök egyértelműek minden érdekelt fél számára. A nemmegfelelő termékek/szolgáltatások aránya csökken, a működés gazdaságossága növekszik. A tanúsítvány megszerzése igazolja, hogy a szervezet működése és eredményei megfelelnek a hazai és nemzetközi elvárásoknak.

» AA – Creditworthy (dupla A) minősítés

A Bisnode Magyarország Kft minősítette a Pezomed Kft-t. AA kategóriában! A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutassuk, hogy a Pezomed Kft elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode Magyarország Kft cégünket AA kategóriában minősítette! Ez azt jelenti, hogy az AA – Creditworthy AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. AA minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezzük cégünk pénzügyi megbízhatóságát, megmutassuk versenytársainknak vagy akár külföldi partnereinknek, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplők vagyunk.

Bisnode Tanusítványról: A Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. a svéd Bisnode (www.bisnode.com) csoport tagja, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója. A Bisnode csoport kockázatkezelési, marketing és üzleti információs megoldásaival Európa szerte több mint 200 000 vállalkozásnak segít a legjobb döntések meghozatalában, a kockázatok minimalizálásában, és az értékesítés maximalizálásában. Az 1989-ben alapított Bisnode 18 európai országban van jelen, köztük Magyarországon. A Bisnode bizonyítottan működő, előrejelző cégminősítése elősegíti a cégek biztonságos üzletmenetét, stabil növekedését, ugyanis ma már minden üzleti döntés alapja egy a partnerek megbízhatóságát előrejelző kockázatossági mutatószám, mely segítségével többek között mérlegelhető a szállító kockázata, meghatározható az utólagos fizetés engedélyezése, valamint már a kapcsolatfelvétel előtt biztosítható, hogy csak a megfelelő partnerekre fordítsák a cégek energiájukat és erőforrásaikat. A Bisnode Magyarország Kft minősítette a Pezomed Kft-t. AA kategóriában!

Három érdekes Angol nyelvű információs anyag a termékeinkről, sikereinkről. A képekre kattintva töltheti le, olvashatja a PDF fileokat:

Copyright © All Rights Reserved Pezomed Kft - www.pezomed.com - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak a Pezomed Kft írásos engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a www.pezomed.com weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse DR NAGY ZOLTÁN tulajdonost, ügyvezető igazgatót. Köszönjük.


News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
In this 3:58 video, Dr. Gyöngyike Beleznay is talking about why you should visit a dermatologist, if you have blackheads on your skin. (2016)
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...