Bemutatkozunk

» DR. BÁRÓ NAGY ZOLTÁN E.A. CLJ - KUTATÓ ORVOS

Üdvözlöm! Szeretnék bemutatkozni, mint a Pezomed Cégcsoport tulajdonosa, ügyvezetője. Szeretném, ha nem csak a hivatalos munkámat ismerné meg, (arról nagyon sokat olvashat itt a Pezomed weboldalon) hanem mindazokat a karitatív tevékenységeimet is, amivel foglalkozom.

1968. November 20-án születtem Debrecenben. Valójában Derecskén, (Debrecentől 20km) lévő kisvárosban nőttem fel. Itt jártam ki az általános iskolát, tanultam gyermekkoromban. Gimnáziumi évek és az egyetem már Debrecenhez kötött. Először a Tóth Árpád Gimnázium, utána pedig a Debreceni Orvostudományi Egyetem következett. Nem tértem már vissza Derecskére a szülővárosomba. Nyíregyházára kerültem a feleségemmel. 1995 óta itt élünk és dolgozunk. Feleségem Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász szakorvos. 1994 őszén szereztem Orvosi Diplomát. A gyógyítás gyönyörű szakma, ám gyorsan kiábrándított a szuper-hierarchikus orvostársadalom, melynek tagjait sem anyagilag, sem erkölcsileg nem becsülték és becsülik meg, a munka feltételei pedig minősíthetetlenek, az emberi gyógyításra alkalmatlanok jelenleg. Sajnos ez az egészségügyet jellemző nagyon alacsony színvonalú és szinte csak a paraszolvenciára épülő jelenlegi rendszer alkalmatlanná teszi a "rendszert" a mindennapi gyógyításra, a megelőzésről pedig nem is ejtenék szót. Ezt látva döntöttünk máshogy:

» „A siker ott kezdődik, ahol az ember önmagát valósíthatja meg”

Úgy gondolkoztunk, és gondolkozunk jelenleg is, hogy ami nem működik az egészségügyi rendszerben, vagy amit sokkal jobban is lehet végezni, azt mi megpróbáljuk jobban működtetni. Éppen ezért az egészségügyben maradva, de nem "állami alkalmazottként" hanem saját vállalkozásainkban megvalósítjuk a számunkra fontos sikeres működést. Éppen ezért döntöttünk a gyógyszer kutatás-fejlesztés mellett. Egészen az ötlet, a terv megszületésétől a gyártáson keresztül a forgalmazásig mi dolgozzuk ki s részleteket, és a feladatokat. Olyan "ember központú" modern termékeket fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk, ami biztosítja a sikert, az önmegvalósítást. A mindennapi munkám mellett szakítok időt arra, hogy a számos lovagrendi kötelezettségnek eleget tegyek. Magyar, Portugál, Grúz, Jeruzsálemi lovagrendek tagjaként számos esetben végzek karitatív tevékenységet, a betegek, az elesettek megsegítését.

 

» VITÉZI REND - Knightly Order of Vitéz

DR VITÉZ BÁRÓ NAGY ZOLTÁN, EA, CLJ a Vitézi rend tagja, a Vitézi Rend Középkeresztjének viselője (Iktsz: KT2011/11-01)

A Vitézi Rendnek hármas célja van: jutalmazni a vitézséggel párosult honfi erényt, megtartani a nagy idők legjobbjait és biztosítani a hősök nemzetségének fennmaradását, végül bennük és utódaikban a magyar fajnak olyan hatalmat biztosítani, amely rettentő erővel sújt le minden felforgató állam- és nemzetellenes törekvésekre. A Vitézi Rend és annak tagjai mindenkoron kiálltak a nemzet érdekeiért, a magyarság megmaradásáért és ez napjainkban sincs másként. Támogatunk minden olyan kezdeményezést, mely összeegyeztethető alapítónk szándékával és akaratával, de elítélünk és elhatárolódunk minden szélsőséges megnyilvánulástól és törekvéstől, mely bármely magyar ellen irányul, légyen az határon innen vagy határon túl!

 

 

» ARANYSARKANTYÚS VITÉZI LOVAGREND

DR VITÉZ BÁRÓ NAGY ZOLTÁN, EA, CLJ az Aranysarkantyús Vitézi Lovagrend tagja,

Az aranysarkantyús lovag a magyar királykoronázások után I. (Szent) István király kardjának érintésével felavatott lovagok megnevezése és rangja. Lovagrendünk célja, hogy megőrízze és ápolja a magyar történelem során Aranysarkantyús vitézzé avatott hősök emlékét, felkutassa leszármazottjaikat és velük közösen emlékhelyeket alakítson ki. Emellett magunkénak valljuk eddigi utolsó királyunk, Boldog IV. Károly szellemiségét, békeszeretetét, melyet büszkén hirdetünk és megőrzünk! Az ő emléke előtt is kívánunk tisztelegni tevékenységünkkel. Nagymesterünk őfensége Habsburg-Lothringen Sándor királyi herceg.

 

 

 

» JERUZSÁLEMI SZENT LÁZÁR LOVAGREND

DR VITÉZ BÁRÓ NAGY ZOLTÁN, EA, CLJ a Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend tagja. (Commander: CLJ)

A Lovagrend keresztény lovagok közössége, amely az ökumenikus szellemiségre, könyörületességre és a lovagi hagyományokra épülve működik; évszázados közösség, amelyet a szegényeken és betegeken való gondoskodás nemes eszménye fűz össze. A Jeruzsálemi Szent Lázár Kórházi Lovagrend, egyes tudós kutatók szerint a legrégebbi lovagrendek közé tartozik. Szülőhelye ősi hagyomány szerint egy lepra-kórház volt, amelyet Jeruzsálem falain kívül építtetettek fel. A Rend elismerten létezett a IV. században, amikor görög és örmény bazilita (Szt.Bazil reguláját követő) szerzetesek kórházként muködtették Jeruzsálem falain kívül. Specialitásuk volt leprások és más bőrbetegségben szenvedők ápolása és kezelése. A Szent Lázár Lovagrendend erős középkori hagyományokon alapuló jelenkori tevékenysége biztosítja, hogy a Szent Lázár szellemisége, jótékony és lovagias eszméi eljussanak minden generációhoz a ma élő lovagok közvetítésével.

» ROYAL CONFRATERNITY OF SAINT TEOTONIO

DR VITÉZ BÁRÓ NAGY ZOLTÁN, EA, CLJ a Szent Teotonio Lovagok Testvéri Társaságának a tagja, a Lovagrend Nagy Érdemkeresztjének viselője. (Gra-Cruz de Benemeréncia)

A Szent Teotonio Lovagok Testvéri Társasága Dom Miguel de Bragança, Viseu hercege, Portugália infása királyi védelme alatt áll. A Társaság szekuláris szervezet, amely egyesíti az azonos értékrendet képviselő hithűeket, és melynek tagjai készek megvédeni a keresztény értékeket és azok eredetét, fenntartják és tisztelik Szent Teotonio emlékét, valamint megemlékeznek róla és odaadást mutatnak iránta. Minden lehetséges módon támogatja a karitatív tevékenységet és segíti a katolikus egyház egyházmegyéit. Terjeszti a Szent Teotoniot (első Portugál Szent) körülvevő kulturális és történelmi érdemeket. Segítséget és kölcsönös támogatást nyújt a lovagtestvérek között, amikor a szükség úgy hozza, a megfelelő körültekintéssel. Az egymás közötti viszonyt a következők határozzák meg: nemesi címet birtoklók, társasági, katonai, lovagrendi és nemesi szervezeti tagok; érdemi és dicséreti érdemrenddel és medállal kitüntetettek, civilek és katonák; akadémiai és intézményi tagok.

» Order of the Eagle of Georgia

DR VITÉZ BÁRÓ NAGY ZOLTÁN, EA, CLJ a Grúz Sas Rend Főtiszti tagja. (Grand Officer) A Grúz Sas rendet Szent Tamar Királynő (1184 – 1213) által alapított Grúz Királyi Család adja ki. Grúzia egyike az ősi, sok ezer éves civilizációk bölcsőinek. A Királyi család a Bagrationok a legrégibb ma is élő uralkodócsalád a keleti kereszténység történelmében. A Grúz Sas rend pedig egy ősi dinasztikus rend, amit a Grúz Királyi család adományoz. Az adományozó Ő királyi felsége David Bagration Mukhran Batonisvili, Mukhran hercege, Kartli fejedelme, Georgia hercege, Iasos hercege, Georgia trónörököse, a Grúz királyi ház feje. A szuverén Grúz Sas rend, a Jézus Krisztus Varratlan Tunika rend vezetője és nagymestere, és a Királyi Érdemmedália Tanács vezetője, a Szent. Teotonio Testvéri Közösség királyi védnöke.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Pezomed Kft - www.pezomed.com - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak a Pezomed Kft írásos engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a www.pezomed.com weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse DR NAGY ZOLTÁN tulajdonost, ügyvezető igazgatót. Köszönjük.


News

Learn more about our activities, products and  the latest news! Read our news to be up to date our company's activity and work. We are trying to collect and continually update the interesting articles, and news. Click on the Next button at the bottom to get our news.

information folder

Documents, marketing materials for consumers linked to our company's products and work are in this folder. The material found here may acquire a number of interesting and useful information about our products. Click on More button to view the materials.

documentary folder

The password-proected documentary folder is available to our contracted partners. This can be achieved only to our registered partners. They can download our materials from our FTP server only with own username and password. Click on More button to view the materials.

webshop

Eventuspharma is our webshop where you can buy our products, even discounted prices. Visit our webshop to buy and enjoy nice prices. Products distributed by Pezomed Ltd. can be bought at  Eventsupharma webshop too. Click on the More button to get the websop.

Videos
In this 3:58 video, Dr. Gyöngyike Beleznay is talking about why you should visit a dermatologist, if you have blackheads on your skin. (2016)
Blog

Bőrszárazság, atópia, ekcéma

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen....

Atópia - a hatékony kezelés nem utópia

Mi is az atópia? Az atopiás dermatitis (AD) veleszületett atópiás hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális úton öröklődő, gyakori, viszketéssel, száraz bőrrel járó, recidiváló,...

Száraz, viszkető bőr - mi a teendő?

A vastag, meleg ruhák alatt könnyebben veszít a bőr nedvességéből, de a kinti hideg vagy a jeges szél miatt is fokozott védelemre van szükség télen. Nem csupán a szabadon maradt arcot vagy...

Hajhullás kivizsgálása és kezelése

Hajhullásról röviden.A hajhullás természetes jelenség, viszont ha fokozott mértékben jelentkezik, akkor elindulhat a kopaszodás folyamata, ami rendkívül zavaró kozmetikai probléma. Testünk...